Sakroturyzm jako nowa forma turyzmu [Cyprian Rogowski, Sakroturyzm w dobie globalizacji. Studium interdyscyplinarne, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2018, ss. 371.] - Mariański, Janusz (Humaniora. Czasopismo Internetowe, 2021)
Recenzja. Sakroturyzm jako nowa forma turyzmu [Cyprian Rogowski, Sakroturyzm w dobie globalizacji. Studium interdyscyplinarne, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2018, ss. 371]