Jak udanie wykorzystać materiały tajnych służb w badaniach religioznawczych? Podziemie religijne Europy Środkowo-Wschodniej odkryte na nowo - Krzywosz, Maciej (Humaniora. Czasopismo Internetowe, 2023)
Recenzja: James A. Kapaló, Tatiana Vagramenko (eds.), Hidden Galleries: Material Religion in the Secret Police Archives in Central and Eastern Europe, LIT Verlag GmbH & Co. KG Wien, Zweigniederlassung Zürich 2020, ss. 106.