Aliaksandr Danilkin, wystawa „Zaginiony (Znaczenie Z)” - Mejumayeu, Ilya; Zydorowicz, Jacek (Humaniora. Czasopismo Internetowe, 2024)
Aliaksandr Danilkin wystawa „Zaginiony (Znaczenie Z)” Barak Kultury, 9–23 sierpnia 2024 r.