Filozoficzna analiza koncepcji nieśmiertelności i genezy ludzkiej duszy w wybranych dziełach św. Augustyna - Warchał, Robert (Humaniora. Czasopismo Internetowe, 2025)
Artykuł został omyłkowo opublikowany w tym numerze