Uniwersalizm w etiudzie dokumentalnej Lecieć – nie lecieć w reżyserii Anieli Gabryel - Sikorska, Joanna (Images. The International Journal of European Film, Performing Arts and Audiovisual Communication, 2014)
Uniwersalizm w etiudzie dokumentalnej Lecieć – nie lecieć w reżyserii Anieli Gabryel