Koncepcja ideowo-artystyczna zdjęć do filmu Tam i z powrotem. Opis autorski - Wojtowicz, Piotr (Images. The International Journal of European Film, Performing Arts and Audiovisual Communication, 2014)
Koncepcja ideowo-artystyczna zdjęć do filmu Tam i z powrotem. Opis autorski