C.h.a.o.s - Patora, Martyna (Images. The International Journal of European Film, Performing Arts and Audiovisual Communication, 2021)
Prace w oryginalnej (kolorowej) wersji dostępne są pod adresem: https://www.behance.net/gallery/68541945/chaos