Projekty interaktywne zespołu EPILAB - Hoffman, Joanna; Margański, Miłosz; Słomczewski, Piotr (Images. The International Journal of European Film, Performing Arts and Audiovisual Communication, 2021)
Projekty interaktywne zespołu EPILAB