Autobiograficzny film dokumentalny. Eksplikacja autorska filmu "Self(less)-Portrait" - Bobrik, Matej (Images. The International Journal of European Film, Performing Arts and Audiovisual Communication, 2014)
Autobiograficzny film dokumentalny. Eksplikacja autorska filmu "Self(less)-Portrait"