Sprawozdanie z I Wrocławskich Spotkań Pedagogów Specjalnych „Wyzwania emancypacyjne w przestrzeni edukacyjnej i pomocowej”, 15-16 września, 2015 Instytut Pedagogiki Uniwersytetu Wrocławskiego - Cytowska, Beata; Plichta, Piotr (Interdyscyplinarne Konteksty Pedagogiki Specjalnej, 2015)
abstrakt