Recenzja książki pod redakcją Justyny Wojciechowskiej i Beaty Kazek „Zmysły w komunikacji. Mowa i jej uwarunkowania” - Trębacz, Agata; Mańkowska, Karina (Interdyscyplinarne Konteksty Pedagogiki Specjalnej, 2018)
.