Sprawozdanie z II Międzynarodowej Konferencji „Wsparcie osób z niepełnosprawnością w drodze do aktywizacji zawodowej” - Pająk, Katarzyna (Interdyscyplinarne Konteksty Pedagogiki Specjalnej, 2015)
abstrakt