Międzynarodowa Konferencja w ramach projektu „Islandia i Polska przeciw wykluczeniu z kultury” „Kultura jest dla wszystkich” Wrocław, 18–19 kwietnia 2016 r. - Gładyszewska-Cylulko, Joanna (Interdyscyplinarne Konteksty Pedagogiki Specjalnej, 2015)
abstrakt