Polsko-estońsko-angielski elektroniczny słownik tematyczny - Matulewska, Aleksandra; Wasielewska, Magdalena (Investigationes Linguisticae, 2004)
PROJEKT BADAWCZY: Polsko-estońsko-angielski elektroniczny słownik tematyczny Uniwersytet im. A. Mickiewicza w Poznaniu Kierownik projektu: prof. dr hab. Jerzy Bańczerowski KBN: 1 H01D 038 26