Sprawozdanie z ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Dyskurs (para)medyczny. Gatunki, funkcje, przeobrażenia, Wrocław, 7-8.12.2017 - Dombrowski, Adam (Język. Komunikacja. Informacja, 2019)
Sprawozdanie z ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Dyskurs (para)medyczny. Gatunki, funkcje, przeobrażenia, Wrocław, 7-8.12.2017