Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Dziecko, młodzież, rodzina jako adresaci pomocy psychopedagogicznej i socjalnej”, Poznań, 23 października 2012 roku - Kozielska, Joanna; Skowrońska-Pucka, Agnieszka (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2012)
Sprawozdanie