Sprawozdanie z Miedzynarodowej Konferencji Naukowej „Dziecko w perspektywie trudnych sytuacji życiowych” (Children in the Face of Di cult Circumstances), Poznań 11–12 grudnia 2013 roku - Pieprzyk, Maria (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2013)
Sprawozdanie