Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Obszary poradnictwa i wsparcia społecznego. Tradycyjne i alternatywne metody, strategie, formy pomocy”, Poznań, 22 października 2014 roku - Baranowska, Aneta (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2014)
Sprawozdanie