Orientacje muzyczne młodzieży z ogólnokształcących szkół muzycznych II stopnia - Sadowska, Katarzyna (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2021)
Review of the book by Marta Jadwiga Kędzia: ‘Musical orientations among youth from 2nd-level secondary music schools’ (‘Orientacje muzyczne młodzieży z ogólnokształcących szkół muzycznych II stopnia’), Wydawnictwo Naukowe UAM, Poznań 2020, pp. 230