Recenzja książki: Agnieszka Cybal-Michalska, Małgorzata Orłowska, Magdalena Piorunek (red.), Młodzież – meandry życia ku dorosłości, Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB, Dąbrowa Górnicza 2020, s. 215 - Myszka-Strychalska, Lucyna; Bury, Przemysław (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2021)
Book review: Agnieszka Cybal-Michalska, Małgorzata Orłowska, Magdalena Piorunek (red.), Młodzież – meandry życia ku dorosłości, Wydawnictwo Naukowe Akademii WSB, Dąbrowa Górnicza 2020, s. 215.