Sprawozdanie z IV Międzynarodowej Konferencji poświęconej podmiotowości osób z niepełnosprawnością intelektualną – „Rodzice a dorosłość”, Poznań, 24-25 października 2014 roku - Pawelczak, Katarzyna (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2013)
Sprawozdanie