Sprawozdanie z I Ogólnopolskiej Interdyscyplinarnej Konferencji Naukowej „Diagnoza i jej zastosowanie w kontekście jednostkowym i społecznym”, Wydział Studiów Edukacyjnych, Poznań, 22 maja 2014 roku - Cieślińska, Justyna; Skowrońska-Pućka, Agnieszka (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2014)
Sprawozdanie