SPRAWOZDANIE Z XXXIV LETNIEJ SZKOŁY MŁODYCH PEDAGOGÓW IM. MARII DUDZIKOWEJ: Pedagogika w Uniwersytecie. Konteksty – Koncepcje – Praktyki, Poznań–Obrzycko, 13–17 września 2021 roku - Kanclerz, Bożena (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2021)
Report: SPRAWOZDANIE Z XXXIV LETNIEJ SZKOŁY MŁODYCH PEDAGOGÓW IM. MARII DUDZIKOWEJ: Pedagogika w Uniwersytecie. Konteksty – Koncepcje – Praktyki, Poznań–Obrzycko, 13–17 września 2021 roku.