Sprawozdanie z Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej „Pedagog, nauczyciel, doradca, terapeuta w sytuacji zróżnicowania kulturowego” - Banaszak, Katarzyna; Baranowska, Aneta (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2016)
Sprawozdania