Paradygmaty kształcenia studentów i wspierania rozwoju nauczycieli akademickich. Teoretyczne podstawy dydaktyki akademickiej (ANETA JUDZIŃSKA) - Sajdak, Anna (Kultura-Społeczeństwo-Edukacja, 2016)
Polemiki i recenzje