Psycholingwistyczne i socjolingwistyczne aspekty doboru i tworzenia nazw - Murawska, Paulina (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Psycholingwistyczne i socjolingwistyczne aspekty doboru i tworzenia nazw