Dychotomia duszy Konstantego Lewina w świetle poszukiwań sensu życia.„Anna Karenina”Lwa Tołstoja - Przybysz, Anna Katarzyna (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Dychotomia duszy Konstantego Lewina w świetle poszukiwań sensu życia.„Anna Karenina”Lwa Tołstoja