Próba „kolistego” odczytania powieści „Idiota” F.M. Dostojewskiego (analiza ostatniej sceny) - Szymkowiak, Edyta (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Próba „kolistego” odczytania powieści „Idiota” F.M. Dostojewskiego (analiza ostatniej sceny)