Guwernantka, zła siostra i Kopciuszek. O wychowaniu dziewcząt w rosyjskim dworku szlacheckim w pierwszej połowie XIX wieku uwag kilka - Wilk, Anna (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Guwernantka, zła siostra i Kopciuszek. O wychowaniu dziewcząt w rosyjskim dworku szlacheckim w pierwszej połowie XIX wieku uwag kilka