Ukraina w programie Partii Narodowo-Bolszewickiej Eduarda Limonowa - Bala, Maciej (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Ukraina w programie Partii Narodowo-Bolszewickiej Eduarda Limonowa