Współczesny język rosyjski versus gender i feminizm - Hrynyk, Agnieszka; Kistowska, Maria Natalia (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Współczesny język rosyjski versus gender i feminizm