Specyfika „pisma kobiecego” w powieści Ludmiły Ulickiej „Sonieczka” - Nowakowska, Jana (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Specyfika „pisma kobiecego” w powieści Ludmiły Ulickiej „Sonieczka”