Rosyjsko serbskie stosunki polityczne w kontekście integracji Serbii z Unią Europejską - Stryjakowska, Anna (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Rosyjsko‑serbskie stosunki polityczne w kontekście integracji Serbii z Unią Europejską