Główne wyzwania przed rosyjską strategią sprzedaży surowców na lata 2008–2012 - Sabaj, Mateusz (Kultury Wschodniosłowiańskie – Oblicza i Dialog, 2018)
Główne wyzwania przed rosyjską strategią sprzedaży surowców na lata 2008–2012