Recenzja książki pod redakcją Johna Stewarta pt. Mosty zamiast murów. Podręcznik komunikacji interpersonalnej. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2010, str. 616. - Wysocka, Marzena S. (Neofilolog, 2019)
Recenzja książki pod redakcją Johna Stewarta pt. Mosty zamiast murów. Podręcznik komunikacji interpersonalnej. Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2010, str. 616.