Sprawozdanie z konferencji Polskiego Towarzystwa Neofilologicznego Dyskurs edukacyjny w klasie językowej — Kalisz 2011 - Knieja, Jolanta (Neofilolog, 2019)
Sprawozdanie z konferencji Polskiego Towarzystwa Neofilologicznego Dyskurs edukacyjny w klasie językowej — Kalisz 2011