Renata Czaplikowska/Artur Dariusz Kubacki Kleines Fachlexikon der Daf-Didaktik. Theorie und Unterrichtspraxis - Sowa-Bacia, Katarzyna (Neofilolog, 2021)
Wydawnictwo Biuro Tłumczeń Kubart, Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie, Chrzanów – Kraków 2019, 248 s.