GRAŻYNA KILIAŃSKA-PRZYBYŁO, THE ANATOMY OF INTERCULTURAL ENCOUNTERS. A SOCIOLINGUISTIC CROSS-CULTURAL STUDY - Marzena S. Wysocka, (Neofilolog, 2019)
Katowice: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, 246 pp.