Słowo wstępne. Kształcenie językowe dorosłych – nowe doświadczenia i wyzwania dla nauczycieli i lektorów - Michońska-Stadnik, Anna (Neofilolog, 2011)
Słowo wstępne. Kształcenie językowe dorosłych – nowe doświadczenia i wyzwania dla nauczycieli i lektorów