Elżbieta Gajewska, Magdalena Sowa, Joanna Kic-Drgas Filologia wobec wyzwań komunikacji specjalistycznej. Od współpracy z biznesem po kształcenie nauczycieli - Smuk, Maciej (Neofilolog, 2021)
Elżbieta Gajewska, Magdalena Sowa, Joanna Kic-Drgas Filologia wobec wyzwań komunikacji specjalistycznej. Od współpracy z biznesem po kształcenie nauczycieli. Poznań: Wydawnictwo Naukowe UAM, 2020, 238 s.