Problemy funkcjonowania polskich platform technologicznych na przykładzie Polskiej Platformy Technologicznej Transportu Szynowego - Dąbrowa-Szefler, Małgorzata; Gałkowski, Adam (Nauka i Szkolnictwo Wyższe, 2016)
Dyskusja przeprowadzona w Centrum Badań Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego Uniwersytetu Warszawskiego z udziałem prof. Marka Sitarza