Reforma nauki i szkolnictwa wyższego - „Chcemy konkurować na światowych rynkach” - Redakcja, Redakcja (Nauka i Szkolnictwo Wyższe, 2016)
Rozmowa z Barbarą Kudrycką, minister nauki i szkolnictwa wyższego