Glauben schenken wollen … czyli akredytować po niemiecku - Kola, Anna Maria (Nauka i Szkolnictwo Wyższe, 2018)
Niniejsza recenzja jest omówieniem i próbą oceny książki autorstwa Krzysztofa Szewiora, Akredytacja w niemieckim szkolnictwie wyższym. Zarys zagadnienia.