Planowanie strategiczne, odpowiedzialność społeczna i zarządzanie zmianą TEMPUS Joint European Project STRADEV (nr 13 498/98) - Kancewicz-Hoffman, Nina; Wasilewski, Dominik (Nauka i Szkolnictwo Wyższe, 2016)
TEMPUS Joint European Project STRADEV (nr 13 498/98)