Zuzana Vargová, Židovský fenomén v stredoeurópských súvislostiach. Katedra areálových kultúr Fakulty stredoeurópských štúdií v Nitre. Nitra 2011, ss. 108 - Janiec-Nyitrai, Agnieszka (Porównania, 2012)
Zuzana Vargová, Židovský fenomén v stredoeurópských súvislostiach. Katedra areálových kultúr Fakulty stredoeurópských štúdií v Nitre. Nitra 2011, ss. 108