A Re-run of Bad Presence: Polish Independent Literature in the Central European Perspective - Kledzik, Emilia (Porównania, 2021)
The article presents the book Nie zależności. Przypadki literatury i kultury poza cenzurą w latach 1976–1989 by Bogusław Bakuła.