O. Ûrčuk, U tini imperiji. Ukrajins′ka literatura u svitli postkolonial′noji teoriji, Vydavnyčyj centr „Akademiâ”, Kyjiv 2013, ss. 224. - Kupidura, Ryszard (Porównania, 2014)
O. Ûrčuk, U tini imperiji. Ukrajins′ka literatura u svitli postkolonial′noji teoriji, Vydavnyčyj centr „Akademiâ”, Kyjiv 2013, ss. 224