DONIECKA RANA UKRAINY Dziuba Ivan. Donetska rana Ukrajiny. Istoryko-kulturologichni esei. Kyiv: Instytut Istorii Ukrainy NAN Ukrainy, 2015. S. 78. Іван Дзюба. Донецька рана України: Історико-культурологічні есеї. Київ: Інститут історії України НАН України, 2015. C. 78. - Korbicz, Halina (Porównania, 2015)
DONIECKA RANA UKRAINY