BILANS ALBO „SPRAWOZDANIE DLA AKADEMII” (STUDIA NAD ZWIERZĘTAMI W POLSKIM LITERATUROZNAWSTWI - Jarzyna, Anita (Porównania, 2018)
BILANS ALBO „SPRAWOZDANIE DLA AKADEMII”1 (STUDIA NAD ZWIERZĘTAMI W POLSKIM LITERATUROZNAWSTWIE)