Foreword. Literature of Central Europe in the New Millennium - Šidáková Fialová, Alena; Scheibner, Tamás; Németh Vítová, Lenka (Porównania, 2020)
Wstęp. Literatura Europy Środkowej w nowym tysiącleciu Dzień